Camping Tipi Tent

Published Jun 17, 22
7 min read

Tent huren voor bruiloft

Ideaal voor een bruiloft, trouwfeest, verjaardagsfeest, event ... buiten is de stretchtent. Zoals genoemd is bruiloft stretchtent niet alleen de perfecte oplossing voor regenachtige dagen, maar biedt deze ook heerlijke verkoeling op jullie midzomer bruiloft. Het dicht geweven katoen zorgt voor schaduw, terwijl de open zijkanten een frisse bries door laten. Een stretchtent is beschikbaar in wit of zandkleur. De bijhorende palen zijn steeds eucalyptus. Onze tenten hebben oneindig veel mogelijkheden. U heeft de keuze om een of meer van de onderstaande opties met elkaar te combineren, én elk van onze tenten kunnen aan een muur aangesloten worden.

Een stretchtent heeft een open karakter en een organische vorm

Ideaal voor een gezellig diner, als shelter of als overdekt terras aangesloten aan een gebouw. Hoeveel gasten verwacht u? We hebben een groot aanbod in verschillende kleuren en formaten, zodat u zeker uw perfect stretchtent vindt. Houdt u een klein gezellig feest, dan kunnen wij u verder helpen met tenten vanaf 30m2.. Wenst u een grotere stretchtent, dan kunnen verschillende tenten aan elkaar gekoppeld worden tot meer dan 600m2. Wij beschikken over meer dan 15 verschillende formaten.

Easy Up Tent 3x6

Zij kunnen met je meedenken zodat je uiteindelijk de juiste tent kunt huren. witte tent. Wij helpen je bij het vinden van het juiste verhuurbedrijf en bij het gekozen bedrijf kan je een tent huren. Zoek nu op onze site en vind ook voor jouw evenement een geschikt bedrijf en een passende tent.Zo makkelijk is een tent huren via huren. nl .Bij Wiersma tenten verhuren wij aluhallen en alutenten, de basis is gelijk namelijk een veilige en flexibele aluminium constructie, waardoor het mogelijk is om de tent af te stemmen op uw wensen (inflatable tent). Een tent is een aluminium constructie voorzien van zijkant zeilen die u probleemloos open en dicht kunt schuiven.

Uiteraard kunnen in de aluhal ook en eventueel zeilen. Onze prijzen zijn op aanvraag, dit doen wij omdat de kosten voor het huren van een tent afhankelijk zijn van uw wensen en situatie. Wij maken daarom graag voor u een vrijblijvende offerte. De genoemde prijzen op de offerte zijn Breedte: 5, 7 - tent 6x3.

5, 15 en 20 meter Lengte: onbeperkt met 5 meter te verlengen Opties: dubbele deuren, harde wanden, glaswanden, transparante zeilen, tapijt, verwarming, verlichting Wat is de ideale tentmaat voor jouw feest? Dat kun je eenvoudig berekenen door het aantal verwachte personen te vermenigvuldigen met het aantal vierkante meters zoals hieronder genoemd. tent 20 personen.

Tent Met Voortent

Bij een uitkomst van 200 m2 zou je dus kunnen kiezen voor een tent van 10 x 20. Bij twijfel kun je natuurlijk altijd bellen voor een advies op maat. Al onze tenten voldoen aan alle Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een Tentboek, (conform NEN 8020-41), met daarin alle constructieberekeningen en technische informatie.

Kijkt u voor deze benodigdheden in onze webshop. Wiersma tentenverhuur is jouw partner die staat voor kwaliteit, veiligheid, vakkundigheid, flexibiliteit en service. Ben je dus op zoek naar een feesttent of een grote tent dan moet je bij Wiersma zijn. Wij verzorgen het transport, opslag, montage en demontage en de reiniging van onze tenten allemaal in eigen beheer.

Stap 1: zorg voor genoeg ruimte als je de pagodetent gaat opzetten Deze stap is niet voor niks de allereerste stap. Zorg ervoor dat de locatie die je wil gebruiken, bijvoorbeeld je eigen achtertuin, netjes en schoon is. Overbodige materialen of voorwerpen zet je op een ruime afstand, zodat je weet dat er niks mee kan gebeuren.

Verder moet er dan ook nog genoeg ruimte zijn om rond de en de pagodetentmaterialen te kunnen lopen. Er moet een ruime bewegingsruimte overblijven na het . Stap 2: bevestig de buizen stevig aan elkaar Bij deze stap komen de kruiskabels aan te pas. Als het frame in elkaar gezet is en in een vierkant op de grond ligt, is het tijd voor de extra bevestiging. tipi tent kruidvat.

Dit doe je twee keer. Vanaf bovenaf ziet het er nu uit als een X oftewel een kruis. Stap 3: ga de hoogte in met de pagodetent Til de aan één zijde omhoog en bevestig de staanders aan deze kant. De paal bevestig je in het midden van het dak.

Rooftop Tent Decathlon

De staander van het dak bevestig je namelijk op het punt waar de staalkabels samen komen. Door de staanders van het dak op deze manier te bevestigen, krijg je uiteindelijk het puntige dak. Stap 4: de pagodetent rechtop zetten Til nu ook de andere zijde van de rechtop en bevestig de staanders eveneens aan deze kant.

Het is nu vooral belangrijk dat je bijgeleverde pinnen gebruikt om het frame vast te zetten in de grond. honden tent voor buiten. De volgende stappen van het zullen een stuk makkelijker verlopen. Stap 5: koppel de raamwanden aan het frame Leg de raamwanden in hun gehele lengte en breedte op de grond. Til de wanden vervolgens met zijn tweeën of drieën op en bevestig de wanden via een click-systeem aan elkaar in het frame.Stap 6: zet de pagodetent stevig op Bevestig de meegeleverde touwen aan de hoeken van het ijzeren frame en pin de uiteinden van de touwen vast aan de grond. Op deze manier zorg je voor extra stevigheid van de tent - wiet tent. Mocht het toch gaan waaien, dan hoef jij je feestje niet te annuleren.

Het huren van de pagodetent Laten we bij de basis beginnen. Je hebt besloten om een pagodetent te huren. Dan kun je kiezen voor de van 4×4 meter of voor de 5×5 meter pagodetent (tent lidl). Tussen deze twee pagodetenten zit een prijsverschil van €50,00. Het huren van de 4×4 kost €200,00 en het huren van de 5×5 meter pagodetent kost €250,00.

Onze pagodetenten + opbouwservice Zojuist hebben wij verteld dat de basiskosten, de kosten zijn van de huur van enkel de pagodetent, beginnen bij een bedrag van €200,00. Wil je de tent niet zelf opbouwen, dan kun je het pakket kiezen waarbij de pagodetent voor jou wordt opgezet. Hier betaal je een meerprijs van €125,00 voor.

Tent Palen

Het huren en laten opzetten van pagodetent 5x5meter kost €375,00. Dit is tevens ons meest verhuurde optie. matras tent. Een pagodetent huren + een passende tentvloer Wil je dat jouw gasten op een gelijke ondergrond lopen én dat hun schoenen schoon blijven? Dan is het de perfecte oplossing. De tentvloer zorgt niet alleen voor schone schoenen, maar maakt de tent ook één geheel.

De pagodetent huren in combinatie met de tentvloer kost voor de pagodetent 4×4 meter €240,00 en voor €312,50 heb je de pagodetent 5×5 meter met de tentvloer. Ons totaalpakket: de pagodetent + opbouwservice + passende tentvloer Uiteraard willen wij jou van alle gemakken voorzien en zoveel mogelijk stress wegnemen. Daarom bieden wij ook ons totaalpakket aan.

Voor een prijs van €389,00 kun jij de pagodetent 4×4 meter huren in combinatie met de tentvloer en onze opbouwservice. Voor €475,00 gebruik jij alle mogelijkheden, maar dan voor de pagodetent met het formaat 5×5 meter. Wat betaal jij voor het huren van een pagodetent? Wij begrijpen het als je niet alle prijscombinaties heb onthouden.

Wat is een pagodetent? Laten we bij het begin beginnen namelijk bij de oorsprong van de pagodes. De oudste pagode van de wereld staat in Myanmar. Volgens de legende bestaat de Shwedagon Pagode al meer dan 2600 jaar, terwijl de archeologen denken dat hij oorspronkelijk werd gebouwd tussen de 6e en 10e eeuw. sailcloth tent kopen.

En dat is ook exact de vorm van onze pagodetenten. hebben een vierkante basis en een hoekig dak dat samenkomt in één punt. Het dak doet denken aan de pagodes en vandaar de naam. Wanneer huur je een pagodetent? Door de vorm van de pagodetent en de luxe uitstraling die dit met zich meebrengt, wordt deze tent vaak ingezet op de chiquere evenementen. safari tent huren.

Tent Middelkerke

Doordat de vier wanden afneembaar zijn, kun je ook alleen het dak gebruiken, hierdoor creëer je en open ruimte. Op deze manier is het inzetten van een pagodetent ook een goed idee voor sportevenementen of beurzen. Verder zijn onze pagodetenten in alle formaten te moduleren. Door het aan elkaar koppelen van meerdere pagodetenten kan de pagodetent tot ieder gewenste afmeting worden gemoduleerd.Een partytent; wat is dit eigenlijk? Partytenten zijn er in verschillende maten en zijn daardoor geschikt voor de kleinere tuinfeesten en voor de grotere feesten. De partytenten worden geleverd met zijwanden met ruit en kopwanden inclusief ritssluiting. zijn gemaakt van plastic en niet van polyester zoals de pagodetent (bubble-tent belgië). Dit zorgt voor een minder chique uitstraling dan die van de pagodetent.

Dit dak is iets lager dan het dak van de pagodetent en heeft dus twee punten in plaats van één. Dit verschil is het beste te zien door de bovenstaande en de volgende afbeelding te vergelijken. De verschillen tussen een pagodetent en een partytent Als we de grootste verschillen nog even kort achter elkaar zetten dan komen we op de volgende: Het dak van de pagodetent heeft 1 punt en het dak van de partytent 2; Een partytent heeft een grote ingang en een pagodetent een smalle ingang; Een pagodetent is gemaakt van polyester en een partytent van plastic; Een partytent is geschikt voor de “normale” feestjes en een pagodetent is prima geschikt voor de chiquere evenementen.

Het is belangrijk om van tevoren na te denken over wat voor feest jij organiseert en welke uitstraling hierbij past. Heb je vragen of wil je meer weten over de pagodetenten? Neem dan contact met ons op! Wij staan je graag te woord en voorzien je van advies op maat.

Partytent huren

Organiseer uw bruiloft, privé feesten, bedrijfsevents, publieke events ,… op een onvergetelijke locatie. Valt er binnenkort iets te vieren? Een verjaardagsfeest, communiefeest of tuinfeest? Dan heb je waarschijnlijk een tent nodig. Wel, bij Fun-Rent ben je aan het juiste adres voor verhuur partytent en tal van andere tenten voor jouw volgende feest! Kadertent, stertent, stretchtent of pagode? Wenst u uw ceremonie onder een tent? Wenst uw bedrijf een mooie kadertent te huren?  Stretch tenten zijn flexibel en passen zich perfect aan aan uw concept. Organiseer uw feest, op de locatie die u wenst! Zowel voor een huwelijk, een babyborrel, als een communie. Maar evengoed voor een receptie, walking dinner, buffet, bedrijfsevent, opendeurdagen, een beurs en meer. Onze feesttenten zijn ideaal als je extra overdekte ruimte nodig hebt om op jouw feest de regen of de koude geen spelbreker te laten spelen! wij zorgen steeds voor een creatieve en innovatieve invulling. Ons gamma is zeer uitgebreid, onze tentstructuren zijn veilig, esthetisch en verrassend. Van de kleinste pagodetent tot de grootste constructie, voorzien van een puntdak, gebogen dak of zadeldak, uitgerust met vloer, vensters, deuren of andere accessoires...

Tent voor elk budget

Door onze service en veelzijdigheid kunt u uw gasten een ontvangst aanbieden tegen een bij u passend budget.  Voor alles hebben wij voor u een op maat gesneden invulling. Bent u op zoek naar een tijdelijke accommodatie voor een (bedrijfs)feest, festival, evenement of zakelijk doeleinde? Van het ontwerp tot productie, alle werkzaamheden vinden plaats in eigen beheer. Hierdoor is het mogelijk om naast standaard tijdelijke accommodaties ook maatwerk aan te bieden. Een tent huren voor een evenement? Wij hebben een geschikte tent voor elke gelegenheid. Geef je een feest in de achtertuin? Moet de band op het festival van een stijlvol dak worden voorzien? Van klein tot groot, van knus tot bruisend. Wij hebben altijd wel een tent die aan jouw wensen voldoet!

Navigation

Home

Latest Posts

Draadloos Alarmsysteem Gsm

Published May 29, 23
6 min read

Slotenmaker Maasmechelen

Published May 27, 23
1 min read